Har du spørgsmål? Ring idag på
+45 22 13 33 66

Grappa & diverse likører

​​Vi har alle set fantastiske smukke og kunstnerisk udførte flasker med grappa, under en ferie i Italien, og mange af os er faldet for fristelsen og har brugt 10 € på en flaske, og bragt den med hjem, for så, i gode venners lag, og med håb om mulighed for at imponere lidt, har fået en skarp, sprittet og brændende drik, der giver skærende ansigt og en stor lyst til, bare at hælde resten af flasken ud i vasken.

​​Dette skyldes at der er mange der tænker målrettet på turisterne, når de laver en billig grappa. Italienerne selv kunne aldrig drømme om at købe en dårlig grappa. De elsker nemlig deres varmende druesprit som en afslutning på et godt måltid - frokost såvel som middag, og en god handel bliver oftest også afsluttet med en grappa og en stærk espresso.

​Det er også os andre forundt at få god grappa, men det er svært at finde dem, da der er myriader af disse skræmmende versioner af den ædle drik.

For at gøre livet lidt lettere for dig, har vi smagt på mange variationer af grappa, og fundet nogle, som både vi og producenterne gerne vil stå inde for. Her er den brændende sprit pludselig blevet til en varm blød og forførende spiritus, der tåler sammenligning med de bedste Marc fra Frankrig og Schnaps fra Tyskland. Selv en god Cognac eller Armagnac kan finde værdige modstandere i de gode Italienske Grappaer.​

Vi har valgt at tage de absolut bedste grappaer fra nogle af vores vinproducenter hjem. Du finder hele listen herunder:​​

​Klik på de enkelte vine for at få flere detaljer.

Veneto regionen

Paladin & Paladin

Agricanto
199,-
Limoncello likør 30%
159,-

Tenuta Sant Antonio

Grappa Campo Di Gigli Amarone på egetræ​
229,-
Grappa Campo Di Gigli Amarone​
180,-

Diverse

Aperol Spritz 1 l​
149,-
Gin Scape. kåret som verdens bedste Gin 2018
375,-
Hugo Spritz sæt m 2 fl. Prosecco
175,-

Boscaini Carlo​Ciao-Vino | Thorsvej 13 | 4100 Ringsted
Telefon: +45 22 13 33 66
ciao@ciao-vino.dk