Har du spørgsmål? Ring idag på
+45 22 13 33 66

Ciao Vino​

Historien om Ciao Vino​

Som så mange andre virksomheder startede Ciao Vino som en henkastet idé. Denne her dukkede op på poolkanten under en ferie i Riva del Garda i Norditalien i 2000.

Tanken om at starte egen import af vin fra Italien var dog ikke bare en feriedille, men blev hængende, og nøjagtig som god vin, modnedes og udviklede den sig, og til sidst var der ikke andet at gøre, end at springe ud i det. Og i Januar 2001 blev Ciao Vinimport hermed en realitet, og langsomt har vi udviklet vores udvalg og koncept til hvad det er i dag.

Vi skiftede navn fra Ciao Vinimport til Ciao Vino i marts 2006, dels af hensyn til vores mange gode producenter i Italien, der sætter pris på vores korte og positive navn, og dels fordi vi syntes, at vores logo generelt trængte til et lille facelift, som kunne gøre det lettere for os, at profilere os overfor vores mange gamle, nuværende og kommende kunder.​​​

Hvorfor Italiensk?​

Jeg har i flere år haft en passion for  Italiensk kogekunst i , så det var oplagt at tage udspring i min kærlighed og kendskab til netop det italienske køkken, og lade mig inspirere til valg af vine, som jeg til enhver tid vil kunne anbefale og stå inde for.

Det er vores ide, at de vine vi tilbyder, alle skal opfylde et eneste simpelt krav: Vi vil selv have lyst til at servere og nyde dem. Falder de ikke i vores smag, vil de ikke indgå i vores sortiment. Samtidig vil vi udelukkende beskæftige os med direkte køb hos producenterne. Dette giver os mulighed for at tilbyde kvalitetsvine til priser, der ligger helt op til 40 % under markedsprisen.

Indtil nu er det blevet til vine fra 8 regioner Toscana, Veneto, Bolgheri, Friuli, Lombardiet, Puglia, Sicilien og Piemonte. De kommende år vil givet bidrage med yderligere producenter og en udvidelse til også at omfatte andre regioner.

Der ligger masser af vinoplevelser og venter på at blive opdaget, og vi vil gøre vores for at finde dem. Tusind tak for din interesse.​​​

Brian Gorm Hintz & Ciao Vino​​​​Ciao-Vino | Thorsvej 13 | 4100 Ringsted
Telefon: +45 22 13 33 66
ciao@ciao-vino.dk