Har du spørgsmål? Ring idag på
+45 22 13 33 66

Kære kunder

Under Nyhederne finder du altid sidste nyt om kommende vinsmagninger samt relevante nyheder for dig som kunde, etc. nye vine med mere.​

2021

Ligesom alle vores kunder, glæder vi os også til at vi forhåbentlig i 2021 kommer tilbage til en forholdsvis normal hverdag, hvor vi igen kan være sammen med vores venner og familie, og vi igen kan gå en tur på café og gå ud og spise og hygge os, holde vinsmagninger, og atter komme på vintur til Italien, vi har allerede nu, nogle vinsmagninger, som vi håber at afholde i 2021, blandt andet, "Kvinde kend din vin", "På rundtur i hvidvinens verden" "Sommer, Sol og Rosévin", Og ikke mindst "Winemakers Dinner, med Angelo Lavarini, producent af vel nok verdens bedste Amaroner". Så glæd jer, det gør vi. Indtil der igen er helt åbent, så kig forbi vores butik, Rugvænget 8 i Ringsted. 

Følg os på Facebook,  HER.  vi afholder ofte div. konkurrencer hvor du kan vinde dejlig vin m.m.

 

Ciao Vino samarbejder med Italy & Italy og Fornis, begge italienske restauranter med mad i særklasse, takket være Maurizio og Giuseppe. 

Vi holder åbent i "butikken" Rugvænget 8, 4100 Ringsted, se mere under åbningstider.

Under månedens vin, vil være gode tilbud på forskellige vine, til priser du drømmer om. Få et tilbud på vinen til jeres næste fest, konfirmation, bryllup, fødselsdage mm.

Du kan bruge mobilepay, eller kontanter som betalingsmiddel

skal du/i bruge vin til konfirmation, bryllup, eller hvilken som helst slags fest, så ring og få et godt tilbud. evt. uåbnede flasker kan tages retur.

Har du spørgsmål om arrangementer, og om vinene så husk at du altid velkommen til at ringe 22 13 33 66

"Det spiller ingen rolle om glasset er halvtomt eller halvfuld, uanset hvad, er der plads til mere vin"​Ciao-Vino | Rugvænget 8 | 4100 Ringsted
Telefon: +45 22 13 33 66
ciao@ciao-vino.dk