Har du spørgsmål? Ring idag på
+45 22 13 33 66

Kære kunder !

Vi glæder os til at betjene jer i 2022, og præsentere jer for vores nye dejlige lokaler, og vores nye vine.

Vi arbejder her i februar på at flytte alt vores vin til vores nye adresse, og holder et stort åbningssalg og Reception fredag den 4. marts kl. 16-19, på adressen Thorsvej 13, Ringsted.

I forbindelse med vores nye lokaler m.m. starter vi også Ciao Vinklub, som er et tilbud til dig som kunde, det er gratis, og du får mulighed for at vinde en af vores store præmier, som vi udlodder 4 gange om året, du får tilbud før andre, mulighed for at deltage i vinsmagninger når vi skal smage nye vine, deltage i vinture til nogle af vores producenter  og meget mere.

Under Nyhederne finder du altid sidste nyt om kommende vinsmagninger samt relevante nyheder for dig som kunde, etc. nye vine med mere.​

2022

Ligesom alle vores kunder, glæder vi os også til at vi forhåbentlig i 2022 kommer tilbage til en forholdsvis normal hverdag, hvor vi igen kan være sammen med vores venner og familie, og vi igen kan gå en tur på café og gå ud og spise og hygge os, holde vinsmagninger, og atter komme på vintur til Italien, vi har allerede nu, nogle vinsmagninger, som vi håber at afholde i 2022, blandt andet, "Kvinde kend din vin", "På rundtur i hvidvinens forunderlige verden" "Sommer, Sol og Rosévin",  "Brunch & Bobler" Og ikke mindst "Winemakers Dinner, med Angelo Lavarini, producent af vel nok verdens bedste Amaroner". Så glæd jer, det gør vi. Så kig forbi vores nye butik/showroom, Thorsvej 13 i Ringsted. 

Grundet de stigende transportomkostninger, samt vores gode producenters stigende produktionsomkostninger, har vi desværre været nødsaget til at justere vores priser en lille smule, dog ikke nogen voldsomme stigninger, ca. 5-15 kr. fl.. Vi håber på jeres forståelse herfor.

Følg os på Facebook,  HER.  vi afholder ofte div. konkurrencer hvor du kan vinde dejlig vin m.m.

 

Ciao Vino samarbejder med Italy & Italy og Fornis, begge italienske restauranter med mad i særklasse, takket være Maurizio og Giuseppe. 

Vi holder åbent i vores nye lokaler, Thorsvej 13, 4100 Ringsted, se mere under åbningstider.

Under månedens vin, vil være gode tilbud på forskellige vine, til priser du drømmer om. Få et tilbud på vinen til jeres næste fest, konfirmation, bryllup, fødselsdage mm.

Du kan bruge mobilepay, eller kontanter som betalingsmiddel

skal du/i bruge vin til konfirmation, bryllup, eller hvilken som helst slags fest, så ring og få et godt tilbud. evt. uåbnede flasker kan tages retur.

Har du spørgsmål om arrangementer, og om vinene så husk at du altid velkommen til at ringe 22 13 33 66

"Det spiller ingen rolle om glasset er halvtomt eller halvfuld, uanset hvad, er der plads til mere vin"​Ciao-Vino | Thorsvej 13 | 4100 Ringsted
Telefon: +45 22 13 33 66
ciao@ciao-vino.dk