Har du spørgsmål? Ring idag på
+45 22 13 33 66

Månedens Vin

juni 2022

Garganega og Sangiovese fra Cantina Danese  

fra vores producent i Veneto, Cantina Danese, kommer der her 2 dejlige friske lækre vine, lavet på henholdsvis Garganega druer og Sangiovese druer, friske med masser af smag og med en udsøgt blødhed. Et lækkert glas vin, (Garganega) som går godt til lyse fisk på grillen, pastaretter med fisk og kylling, og (Sangiovesen) som går godt til det kød vi griller på grill, især Kylling, Pølser og lyst kød. Spar 15% på disse skønne vine, Garganega (Hvidvin) og Sangiovese (Rødvin) 

 

Se omtale og billeder fra vores store Amaronesmagning 5.11.2021 HER !

 

Følg os på Facebook og deltag i vores konkurrencer og vind nogle af vores dejlige vine, vi har masser af Jule konkurrencer med flotte vingaver,  så benyt linket nedenfor..

Gå direkte til Facebook, klik HER

 

 

 

 

        

 

Ciao Vino

Sidste Nyt: februar 2022.

Grundet de stigende transportpriser, samt regulering af priser fra vores gode Producenter grundet stigende driftomkostninger, har vi desværre været nødsaget til at sætte vores priser en smule op, som følge heraf, vi håber på jeres forståelse.

Vi er igang med at istandsætte vores. nye lokaler, Thorsvej 13 Ringsted, som vi flytter til i løbet af februar, og glæder os til at byde jer velkommen, ved vores store reception fredag den 4. marts kl. 16-19 hvor vi byder på et glas og lidt snacks.

Vi arbejder i øjeblikket også med, at starte op med, vores nye vin web-shop, hvor du vil kunne købe din vin direkte på web-shoppen og enten afhente eller få din vin leveret. 

Vi håber også ligesom de fleste, at der igen åbnes op for at vi kan afholde vinsmagninger, da vi gerne vil afholde vores "Kvinde kend din vin" (som er en hyggeaften for piger med veninderne  ) og "Sommerglæder", (en rundtur blandt Hvidvine, Rosévine og Bobler ) og ( i løbet af foråret vores Brunch & Bobler) senere på året (November),afholder vi igen en Stor Amarone smagning hvortil der serveres veltillavet Italienske retter i 2022

Så har vi fået magnum flasker hjem,  i flere typer vin, Valpolicella Ripasso, Amarone og Cabernet Sauvignon,  fra 1,5 ltr. 3 ltr, 5 ltr. 9 ltr. og 12 ltr. alle vine i flotte trækasser, så kig forbi og se vores store udvalg af Itaienske kvalitets vine.

Husk vi har mobilepay.​

 

Skal du bruge vin til brylluppet, konfirmationen, fødselsdagen m.m. kom og få et godt tilbud, uåbnede fl. kan tages retur. Dog ikke vine på udsalg.​

 

"Let´s be heroes and rescue some wine trapped in a bottle"​

 

"Du kan ikke købe LYKKE, men du kan købe VIN og det er næsten den samme følelse"​Ciao-Vino | Thorsvej 13 | 4100 Ringsted
Telefon: +45 22 13 33 66
ciao@ciao-vino.dk