Har du spørgsmål? Ring idag på
+45 22 13 33 66

Månedens Vin

   

​Månedens vin i November: 

 

Chianti Classico Riserva, La Merlaie

fra Trambusti, som er vores producent, der ligger i Toscana.

Chianti Riserva er en vin som vel bedst betegnes som værende, halv kraftig, blød og fyldig vin med gode smage ud i mørke bær og peber. Kan nydes til det meste dagligdags mad, og sammenkogte retter.

før pris 79.- kr.fl.  nu 55 kr.- fl. min 6 fl.

Her er listen over vores  BLACK FRIDAY tilbud, se HER

Følg os på Facebook og deltag i vores konkurrencer og vind nogle af vores dejlige vine.

 

Gå direkte til Facebook, klik HER

 

        

 

 

Sidste Nyt:

1. September byder vi velkommen til en ny producent fra Friuli, Le Rive, som laver nogle fantastiske vine, både hvidvine, rødvine, rosé og mousserende vine. Glæd dig til at smage dem i September.

 

Vores Planlagte Vintur i September er desværre aflyst grundet Covid-19. Vi håber at kunne gennemføre den i 2021.

Vi håber at det bliver muligt at afholde vores tidligere planlagte vinsmagning, "Kvinde kend din vin" som er en hyggeaften med god vin og mad, og gode værktøjer til hvordan man vælger den rigtige vin, hvordan man bedømmer vine, gode råd om opbevaring m.m. det hele serveres med et glimt i øjet, og er KUN for kvinder.

Vi har fået lavet en fane på forsiden hvor du kan se vores aktuelle åbningstider.

Kom og hjælp os med at få tømt 3 paller vin, pris fra 25-45 kr fl. min 12 fl. normalpris op til 89.- her er både økologiske rødvine og alm vine,  da vi skal have gjort plads til nye vine. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

Så har vi fået magnum flasker hjem,  i flere typer vin, Valpolicella Ripasso, Amarone og Cabernet Sauvignon,  fra 1,5 ltr. 3 ltr, 5 ltr. 9 ltr. og 12 ltr. alle vine i flotte trækasser, så kig forbi og se vores store udvalg af Itaienske kvalitets vine.

Husk vi har mobilepay.​

 

Skal du bruge vin til brylluppet, konfirmationen, fødselsdagen m.m. kom og få et godt tilbud, uåbnede fl. kan tages retur. Dog ikke vine på udsalg.​

 

"Let´s be heroes and rescue some wine trapped in a bottle"​

 

"Du kan ikke købe LYKKE, men du kan købe VIN og det er næsten den samme følelse"​Ciao-Vino | Rugvænget 8 | 4100 Ringsted
Telefon: +45 22 13 33 66
ciao@ciao-vino.dk