Har du spørgsmål? Ring idag på
+45 22 13 33 66

Månedens Vin

   

​Månedens vin i Marts: 

 

Valpolicella Superiore Ripasso "La Preosa" fra Boscaini Carlo.

Boscainis vingård og marker ligger i byen San´t Ambrogio i det oprindelige Valpolicella område, nemlig det område som har betegnelsen Classico. Boscainis "la Preosa er en lækker og fyldig vin, med masser af smag, en vin med noter af mørke kirsebær, mørk chokolade og peber, en rigtig dejlig Valpolicella Superiore Ripasso, som har fået 18 måneder på slovenske fade og efterfølgende 8 måneder på flaske før den frigives, vin er dejlig ot topper omkring 6-8 år efter høst, et dejligt glas blot for nydelsen men også til gode sammenkogte retter med rødt kød, en god rød bøf og smagfulde oste. Normalpris 129.-  men i marts 89.- kr pr. fl.

Amaronesmagning den 21.november 2019 se mere her.     se billeder og tekst fra Amaronesmagningen http://tv-midtsjaelland.dk/?newsid=15500 

Gå direkte til Facebook, klik HER

Følg os på Facebook og deltag i vores konkurrencer og vind nogle af vores dejlige vine.

Husk vores vinsmagningsarrangement fredag den 1. maj kl. 18:30-21:30. "Kvinde kend din vin" en vinsmagning kun for kvinder, så skal du have en hyggeaften med veninderne, arbejdskollegaerne, så er det et oplagt arrangement for jer.  Billetter købes hos Ciao Vino, pris 395.- kr. incl. Tapas. begrænset antal billetter.                

 

 

Sidste Nyt:

Kult vinen "Testarossa" en årgangs Spumante er atter på hylden fra 5. marts. glæd jer den er fantastisk.

Samme dag siger vi også velkommen til vores nye producent Cantina Danese fra Veneto, hvrofra vi får 3 nye super IGT vine, 2 super Primitivoer samt Amarone.

Og i starten af april, kommer der igen vine hjem fra San Casiano, Valpolicella Superiore "Le Alene" og Amarone Riserva "Le Alene" og vi smager pt 4 nye vine som Mirko Sella har været med til at udvikle, og falder de i vores smag, vil disse blive præsenteret ligeledes i starten af april.

Og til de vinrejse interesserede, så er vi ved at lægge sidste hånd på "Vintur Veneto 2020". som finder sted til September 2020. læs mere på FB og her når vi er klar.

Vi har fået lavet en fane på forsiden hvor du kan se vores aktuelle åbningstider.

Kom og hjælp os med at få tømt 3 paller vin, pris fra 25-45 kr fl. min 12 fl. normalpris op til 89.- her er både økologiske rødvine og alm vine,  da vi skal have gjort plads til nye vine. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

Så har vi fået magnum flasker hjem,  i flere typer vin, Valpolicella Ripasso, Amarone og Cabernet Sauvignon,  fra 1,5 ltr. 3 ltr, 5 ltr. 9 ltr. og 12 ltr. alle vine i flotte trækasser, så kig forbi og se vores store udvalg af Itaienske kvalitets vine.

Husk vi har mobilepay.​

 

Skal du bruge vin til brylluppet, konfirmationen, fødselsdagen m.m. kom og få et godt tilbud, uåbnede fl. kan tages retur. Dog ikke vine på udsalg.​

 

"Let´s be heroes and rescue some wine trapped in a bottle"​

 

"Du kan ikke købe LYKKE, men du kan købe VIN og det er næsten den samme følelse"​Ciao-Vino | Rugvænget 8 | 4100 Ringsted
Telefon: +45 22 13 33 66
ciao@ciao-vino.dk