Har du spørgsmål? Ring idag på
+45 22 13 33 66

Månedens Vin

   

​Månedens vin i Juli: 

 

Garganega/Chardonnay eller Rosato

fra Villa Adigé, som er vores producent, der ligger i Veneto.

Garganega/Chardonnay er en dejlig frisk hvidvin, som blot kan nydes uden mad, men den går også godt til skaldyr og lyse fisk. Rosato er en liflig frisk rosé med en god smag af forskellige bær, nyd den en varm sommerdag, eller til en forret med fisk, lette anretninger, antipasti, (tapas). køb minimum 6 fl. og spar op til 19 kr. fl.  hele juli koster de KUN 50.- kr. fl.

 

Fredag den 3. juli har vi åbent i butikken, hvor du kan smage lidt rosé og hvidvin fra kl. 1500-1630 i Butikken, Rugvænget 8.

Se vores store Hot Summer Sale HER /sites/default/files/Hot%20Summer%20Sale%202020%20kopi.pdf

Amaronesmagning den 21.november 2019 se mere her.     se billeder og tekst fra Amaronesmagningen http://tv-midtsjaelland.dk/?newsid=15500 

Gå direkte til Facebook, klik HER

Følg os på Facebook og deltag i vores konkurrencer og vind nogle af vores dejlige vine.

Husk vores vinsmagningsarrangement fredag den 1. maj kl. 18:30-21:30. "Kvinde kend din vin" en vinsmagning kun for kvinder, så skal du have en hyggeaften med veninderne, arbejdskollegaerne, så er det et oplagt arrangement for jer.  Billetter købes hos Ciao Vino, pris 395.- kr. incl. Tapas. begrænset antal billetter.      AFLYST !!!  udsat til efteråret på grund af Covid 19.          

 

 

Sidste Nyt:

Kult vinen "Testarossa" en årgangs Spumante er atter på hylden, glæd jer den er fantastisk.

Vi siger også velkommen til vores nye producent Cantina Danese fra Veneto, hvorfra vi får 3 nye super IGT vine, 2 super Primitivoer samt Amarone.

Og så har vi igen fået vine hjem  San Cassiano, Valpolicella Superiore "Le Alene" på hele 16%, en fryd for ganen, og Amarone Riserva "Le Alene" på hele 17,5% en fed og unik vin. Og så har vi fået  3 nye vine fra Pegasus, Rosso Veronese, Valpolicella Ripasso og Amarone, som Mirko Sella fra San Cassiano har været med til at udvikle.

Og til de vinrejse interesserede, så er vi ved at lægge sidste hånd på "Vintur Veneto 2020". som finder sted til September 2020. læs mere på FB og her når vi er klar. (vi afventer p.t. Statsministerens udmeldinger omkring Covid-19)

Vi har fået lavet en fane på forsiden hvor du kan se vores aktuelle åbningstider.

Kom og hjælp os med at få tømt 3 paller vin, pris fra 25-45 kr fl. min 12 fl. normalpris op til 89.- her er både økologiske rødvine og alm vine,  da vi skal have gjort plads til nye vine. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

Så har vi fået magnum flasker hjem,  i flere typer vin, Valpolicella Ripasso, Amarone og Cabernet Sauvignon,  fra 1,5 ltr. 3 ltr, 5 ltr. 9 ltr. og 12 ltr. alle vine i flotte trækasser, så kig forbi og se vores store udvalg af Itaienske kvalitets vine.

Husk vi har mobilepay.​

 

Skal du bruge vin til brylluppet, konfirmationen, fødselsdagen m.m. kom og få et godt tilbud, uåbnede fl. kan tages retur. Dog ikke vine på udsalg.​

 

"Let´s be heroes and rescue some wine trapped in a bottle"​

 

"Du kan ikke købe LYKKE, men du kan købe VIN og det er næsten den samme følelse"​Ciao-Vino | Rugvænget 8 | 4100 Ringsted
Telefon: +45 22 13 33 66
ciao@ciao-vino.dk