Har du spørgsmål? Ring idag på
+45 22 13 33 66

Månedens Vin

   

​Månedens vin Juni 2021: 

 

 

Hele Juni måned får du 15% rabat på vores hvidvine.

Minimum 6 fl.    kan ikke kombineres med andre rabatter!

 

Følg os på Facebook og deltag i vores konkurrencer og vind nogle af vores dejlige vine, vi har masser af konkurrencer med flotte vingaver, så benyt linket nedenfor..

Gå direkte til Facebook, klik HER

Vi holder åbent i Butikken, Rugvænget 8, 4100 Ringsted, se vores åbningstider under fanen, Åbningstider.

 

        

 

Ciao Vino

Sidste Nyt:

I juni/juli 2021 starter vi op med vores nye vin web-shop, hvor du vil kunne købe din vin direkte på web-shoppen og enten afhente eller få din vin leveret. 

Vi kører også et tema i løbet af foråret/sommeren, hvor vi lægger vægt på forskellige vintyper, og starter her i April med hvidvine, lavet på Pinot Grigio, så ud over at smage månedens vin kan man smage 3 forskellige hvidvine i vores butik på Rugvænget 8, 4100 Ringsted, se åbningstider på forsiden. 

Juni måned, tilbyder vi smagsprøver på 2 forskellige hvidvine fremstillet på Garganega og Chardonnay druer.

Vi håber også ligesom de fleste, at der igen åbnes op for at vi kan afholde vinsmagninger, da vi gerne vil afholde vores "Kvinde kend din vin" (som er en hyggeaften for piger med veninderne  ) og "Sommerglæder", (en rundtur blandt Hvidvine, Rosévine og Bobler ) og senere på året (November),afholder vi igen en Stor Amarone smagning hvortil der serveres veltillavet Italienske retter.

Kom og hjælp os med at få tømt 1 palle vin, pris fra 25-45 kr fl. min 12 fl. normalpris op til 129.- her er både økologiske rødvine og alm vine,  da vi skal have gjort plads til nye vine. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

 

Så har vi fået magnum flasker hjem,  i flere typer vin, Valpolicella Ripasso, Amarone og Cabernet Sauvignon,  fra 1,5 ltr. 3 ltr, 5 ltr. 9 ltr. og 12 ltr. alle vine i flotte trækasser, så kig forbi og se vores store udvalg af Itaienske kvalitets vine.

Husk vi har mobilepay.​

 

Skal du bruge vin til brylluppet, konfirmationen, fødselsdagen m.m. kom og få et godt tilbud, uåbnede fl. kan tages retur. Dog ikke vine på udsalg.​

 

"Let´s be heroes and rescue some wine trapped in a bottle"​

 

"Du kan ikke købe LYKKE, men du kan købe VIN og det er næsten den samme følelse"​Ciao-Vino | Rugvænget 8 | 4100 Ringsted
Telefon: +45 22 13 33 66
ciao@ciao-vino.dk