Har du spørgsmål? Ring idag på
+45 22 13 33 66

Vinsmagninger

Næste Vinsmagning:  fredag den 5. November 2021 i Ringsted

Bliver den store Amarone smagning med tilhørende lækre Italienske retter, hvor vi skal smage 5-6 forskellige Amaroner, der vil være en velkomstdrink, hvidvin og dessertvin,  samt kaffe efter smagningen. Billetter udbydes Medio september 2021 her og på vores Facebook side, begrænset antal. Du kan følge os på Facebook og deltage i diverse konkurrencer.

En anderledes vinsmagning.

Hjemme eller på din arbejdsplads ?

Hvornår smager italiensk vin bedst? Efter vores mening er netop italiensk vin, uanset om det er en simpel bordvin, eller et sofistikeret resultat af mange års kælderarbejde, allerbedst sammen med et godt måltid mad.

Det italienske køkken bugner af friske råvarer, tilberedt med det ene for øje, at maden skal smage af de ingredienser, der er brugt. Kodeordet er; "Er det simpelt, så er det godt". Mange små retter, kolde og varme mellem hinanden, tilberedt af få, men afbalancerede råvarer, kan gøre valget af vin til maden til et sandt mareridt...eller en fascinerende legeplads, afhængig af øjnene der ser.

Har du lyst til et anderledes arrangement med vennerne, familien eller kollegerne, så prøv en vinsmagning hjemme hos dig, eller i jeres kantine, sammensat fra vores sortiment af vine, og fulgt af Italienske specialiteter, der er afpasset til de vine vi vælger, eller som I ønsker at smage.​

Og det hele bliver afleveret med et glimt i øjet og en tilbagelænet stemning, der giver dig og dine gæster en hyggelig, sjov og ofte også lærerig oplevelse.​

Har du selv et ønske eller en sjov ide til et tema så kontakt os, og lad os udvikle ideen sammen. Det koster ikke andet end lidt tid.

Vil du hellere have en mere traditionel "teknisk" vinsmagning, er det selvfølgelig også muligt. Ring eller send en mail, så sammensætter vi et tilbud til dig, der er afpasset efter dine ønsker.

Prisen for en vinsmagning starter ved 100 kr. pr. person, uden mad, og 300 kr. pr. person med mad, men afhænger i øvrigt af de vine der ønskes under smagningen, antallet af retter der evt. skal serveres, samt om der er tale om et salgsarrangement eller underholdning.​​

Hjælp - jeg skal holde fest!!!

Gæsterne er inviteret, og nu skal alt det praktiske arrangeres. Hvilken vin skal du bruge til din fest eller reception - og hvad skal de have at spise? Lad os hjælpe med at sammensætte din menu efter den vin du kan lide, eller giv os menuen du ønsker skal bruges, og lad os vælge vinene, der passer.​​Totalløsninger med levering af mad og vin kan også arrangeres. Intet selskab er for lille, og kun køkkenfaciliteterne bestemmer hvilke der er for store. Kontakt os og få et tilbud på netop dit arrangement.​​

Her er nogle af vores forslag til dit vinsmagningsarrangement:

"Italiensk for begyndere"

Har i lidt eller intet kendskab til Italiensk vin, så lad os komme og fortælle om druer, teknikker, tanker og traditioner bag vinene, selvfølgelig fulgt af smagsprøver, der illustrerer hvad det hele handler om.

"fra syd til nord"

I præsenteres for forskellige vine som dækker fra det sydlige Italien, Puglia til det nordlige område omkring Veneto, og vil blive ført gennem nogle af de mange spændende vindistrikter, der gør Italienske vine så spændende at stite bekendtskab med. 

"Venetos vine"

I præsenteres for Veneto regionen, og vil blive præsenteret for en række vine der tilsammen viser hvorfor Veneto er den mest alsidige vinregion i Italien.

"En aften i Valpolicella"

Vi fører jer gennem Valpolicellas vine, der næsten alle baseres på de samme druer, men alligevel er meget forskellige. Vinene følges af klassiske retter fra Veneto regionen.

"Puglias vine"

I bliver ført igennem et udvalg af vine fra Puglia, hvor i får at vide hvordan de fremstiller de enkelte vine, hvordan de bliver behandlet fra stok til flaske....

"Gastronomisk teambuilding"

Hvis køkkenfaciliteter ikke er noget problem, kommer vi med alle råvarerne, opskrifterne og vinen. Selskabet opdeles i hold, og får selv lov til at tilberede og præsentere diverse retter under vores vejledning. Det er virkelig en udfordring på samarbejde, planlægning og køkkensnilde, men samtidig en sjov og lærerig måde at være sammen med vennerne eller kollegerne på.

"Smageskolen"

Hvordan lærer man at smage og bedømme vin? Hvornår er en vin drikkeklar? Hvad betyder "pasito"? Hvorfor får jeg hovedpine af nogen vine og ikke andre? hvorfor får vinen prop? Dette arrangement giver dig alle svarene - og flere til, evt. samtidig med at i nyder et italiensk måltid mad. Dette er den ultimative måde at blive klogere på.

Kontakt os...

...på tlf. 22 13 33 66, eller sende en mail på ciao@ciao-vino.dk og lad os høre hvad du kunne tænke dig. Vi er altid klar med et gratis, uforpligtende og ikke mindst fristende tilbud.​Ciao-Vino | Thorsvej 13 | 4100 Ringsted
Telefon: +45 22 13 33 66
ciao@ciao-vino.dk